Pompmerken

Een oplossing op maat

Jansen Pompen- en Watertechniek kan voor vrijwel elk vraagstuk op gebied van pomptechniek of watertechniek een oplossing op maat aanbieden. De combinatie van kwalitatief hoogstaande pompmerken, veel vakkennis en een klantgerichte service vormen de grote kracht van Jansen Pompen- en Watertechniek. Meer informatie over onze pompmerken kunt u bekijken via de volgende links:

U bent bij ons aan het juiste adres

Het is niet alleen belangrijk om u van de juiste producten te voorzien. Wij vinden het ook van belang u direct een juist advies te geven. Geen enkele toepassing is immers hetzelfde, wij stellen daarom altijd een plan op maat op waarmee we zorgen dat het door u gekozen systeem optimaal gaat functioneren. Niet alleen het verkopen van verschillende pompmerken nemen wij voor onze rekening, maar ook voor het installeren en onderhouden van pompen, appendages en systemen bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Ons assortiment pompmerken

U kunt een groot aantal verschillende pompmerken in onze webshop bestellen. Het assortiment wordt dagelijks verder uitgebreid met nieuwe pompmerken. Voor informatie of vragen over het bestellen van een product kunt u ons telefonisch via +31(0)485-371318 of per e-mail via info@pompentechniek.nl bereiken.