Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Flotec Pompen

Flotec pompen: koplopers in watermanagement voor thuisoplossingen

Flotec pompen lopen voorop als het gaat om watermanagement voor met name in en om het huis. Deze pompen zijn in dat segment in Amerika dan ook marktleider, maar bieden tevens oplossingen voor de professionele markt.

Assortiment aan Flotec pompen

Flotec pompen zijn ideale partners voor het zwembad en het gazon. Deze pompen zijn daarnaast inzetbaar voor drainering en het verplaatsen van grondwater. Flotec pompen zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten; het assortiment bestaat uit zaken als rioleringspompen, jetpompen, sprinklerpompen en dompelpompen. Voor waterbeweging en opslag kunt u voor een breed scala aan Flotec pompen terecht.

Naast het feit dat er een groot assortiment aan Flotec pompen is, hebben deze pompen verder als voordeel dat ze veel waar voor hun geld bieden en eenvoudig te installeren zijn. Op de website van Flotec staan handige manuals en installatiegidsen per product, die allemaal te downloaden zijn.

Meer weten over Flotec pompen?

Neem dan contact op met Jansen Pompentechniek BV, uw specialist in watermanagement. Onze professionele medewerkers staan steeds voor u klaar met een gedegen advies op maat.

 

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×