Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
 • Ruim 25 jaar ervaring
 • Uitgebreid aanbod
 • Persoonlijke service en advies
 • Merk onafhankelijk
 • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Installateurs

Pompentechniek voor installateurs

Veel installateurs waaronder loodgieters en rioolontstoppers weten de weg naar Jansen Pompentechniek inmiddels te vinden. Zij komen immers pompen tegen in diverse installaties of processen bij hun klanten. Ze hebben niet alleen te maken met een diversiteit aan pomptechnieken, maar ook met een diversiteit aan toepassingen en merken. Jansen Pompentechniek BV beschikt over de expertise om u als installateur te adviseren over welke pomp u het beste toe kan passen of op welke manier u een storing kunt verhelpen. Niet alleen voor nieuwe pompen kunt u bij ons terecht, ook voor onderdelen, reparaties of complete revisies bent u bij ons aan het juiste adres.

Kortom, u kunt voor al uw pompoplossingen bij Jansen Pompentechniek terecht!

Pomptoepassingen voor installateurs

Installateurs zijn prima in staat om zelf pompen uit te wisselen of aan te sluiten. Toch is het fijn om een gespecialiseerde leverancier achter u te hebben staan die u hierbij ondersteuning kan bieden. Jansen Pompentechniek werkt volledig merkonafhankelijk, daardoor kunt u als al uw pompvraagstukken neerleggen bij één partij. U hoeft niet voor iedere pomp op zoek te gaan naar een passende leverancier. U hoeft niet langer verschillende condities met elkaar te vergelijken.

Met al uw vragen over pompen of pomponderdelen kunt u bij ons terecht. Onze pompen zijn onder andere te gebruiken voor waterzuivering, hemelwaterafvoer, koeling of verwarming, chemiedosering, reiniging/wasmachines of drukverhoging/boosterpompen.

De specialist voor al uw pomp vraagstukken

Jansen Pompentechniek is niet alleen in te schakelen voor het leveren van pompen, we kunnen u ook helpen met het oplossen van defecten en storingen. Daarnaast kunnen we u adviseren bij het uitbreiden of aanpassen van een systeem of het realiseren van een volledig nieuwe toepassing.

Daarnaast denken we graag mee over verbeteren van de installatie zoals energiebesparing, het oplossen van terugkerende storingen, materiaalsamenstelling (aantasting, corrosie), het verbeteren van de standtijd bij slijtage of het verbeteren van de prestaties.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Onze vakmensen geven vrijblijvend advies aan installateurs. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Voor iedere situatie een passende oplossing

Installateurs zijn aan het juiste adres bij Jansen Pompentechniek. Waar u ook naar op zoek bent, voor iedere situatie hebben wij een passende oplossing. Onze vakmensen beschikken over veel ervaring en uitgebreide kennis waarmee we installateurs goed van dienst kunnen zijn.

JANSEN POMPENTECHNIEK

Behalve voor dienstverlenende bedrijven staat Jansen Pompentechniek ook klaar voor industriële afnemers, onder meer voor de natuursteen-, papier-, en levensmiddelenindustrie. Niet alleen voor verkoop, installatie, onderhoud en reparatie van pompen, pompsystemen en appendages bent u bij ons aan het juiste adres, ook voor advies staan we vanzelfsprekend graag voor u klaar.

 • Ruim 25 jaar ervaring
 • Uitgebreid aanbod
 • Persoonlijke service en advies
 • Merk onafhankelijk
 • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Ontvang vrijblijvend advies en een offerte op maat

De specialisten van Jansen Pompentechniek BV hebben voor iedere vraagstuk binnen uw branche een effectieve oplossing. We staan graag klaar voor installateurs. Wilt u ons inschakelen, neem dan gerust contact met ons op via info@pompentechniek.nl of +31(0)485371318.

Ook voor een offerte op maat of voor vrijblijvend advies kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

  Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


  ×