Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Homelite Pompen

Historie van Homelite pompen

Homelite pompen worden al gemaakt sinds 1928. Sinds de start van het bedrijf kregen Homelite pompen al snel de reputatie bijzonder deugdelijk te zijn, terwijl de kwaliteit van de deze pompen niets te wensen overliet. Bijzonder is dat vele Homelite pompen die in de jaren 50 geproduceerd zijn tegenwoordig nog steeds trouwe dienst doen op boerderijen en werkplaatsen over de hele wereld.

Homelite pompen worden Riverside pompen

In 1959 werd een zekere heer Leach dealer van Homelite pompen. Hij raakte al snel onder de indruk van deze pompen en vergrootte zijn kennis door de jaren heen. In 2002 kreeg hij de kans om deze pompen productielijn over te nemen, een kans die hij met beide handen aangreep. Homelite pompen werden nu Riverside pompen genoemd, met nog steeds dezelfde kernwaarden: een hoge kwaliteit, lange levensduur en uitstekende prestaties.

Homelite pompen tegenwoordig

In 2011 nam Moree Industries het bedrijf Riverside Pumps over. Door een kapitaalinjectie kon er hierdoor beter ingespeeld worden op een stijgende vraag naar de (voorheen) Homelite pompen van over de hele wereld.

Een dergelijk kwaliteitsmerk mag natuurlijk niet ontbreken in het assortiment van Jansen Pompentechniek BV. Wij voeren dan ook een brede selectie pompen, variërend van membraanpompen tot centrifugale pompen en afvalwaterpompen in vele soorten en maten. Wilt u weten wat deze pompen voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op!

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×