ASV Stubbe-pompen

ASV Stubbe pompen en Jansen Watertechniek

Bij Jansen Water- en Pompentechniek bent u aan het juiste adres voor alles op het gebied van water- en pompentechniek. In ons ruime assortiment treft u altijd een pomp die voor uw situatie de beste oplossing is. Tot de pronkstukken in onze pompencollectie behoren de kwaliteitspompen van ASV Stubbe.

ASV Stubbe: pompen voor elk doel

ASV Stubbe pompen worden geproduceerd door een van oorsprong Duits bedrijf waar de traditionele “Deutsche Gründlichkeit” hoog in het vaandel staat. Veiligheid en kwaliteit staan voorop bij de productontwikkeling van ASV Stubbe. Het bedrijf levert een breed gamma aan pompen, filters en filter stations die bekend staan om hun hoge corrosiebestendigheid en hoogwaardige afwerking. Geen wonder dus dat de producten van ASV Stubbe over de hele wereld gebruikt worden in de moeilijkste omstandigheden.

De ASV Stubbe pompen kennen een opvoerhoogte tot 100 meter en een debiet tot 450 m3. Het aandrijfvermogen kan oplopen tot maar liefst 110 kW. Met deze specificaties zijn de oplossingen van deze pompen zeer breed inzetbaar.

Bij ons kunt u terecht voor onderhoud, installatie, aankoop en engineering van ASV Stubbe pompen en andere merken. U kunt via deze site contact met ons opnemen. Daarnaast nodigen wij u van harte uit om eens kennis met ons te komen maken – wij zijn u graag van dienst.