Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Over ons

Jansen Pompentechniek BV levert al 25 jaar het meest uitgebreide pakket pompen. In deze sector is Jansen Pompentechniek uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf met een zeer uitgebreide pompencollectie bestaande uit vele pompmerken. Bij al deze pompsoorten staan kwaliteit en service hoog in het vaandel.

Gespecialiseerd op technische watervoorzieningen, is er ruime kennis aanwezig voor op het gebied van de diverse merken en systemen waaronder: drukverhogingsinstallaties, waterzuiveringen, hemelwater afvoer, koelsystemen en diverse andere willekeurige toepassing binnen de pompentechniek.

Geert Jansen

Oprichter en mede-eigenaar

Heb je wel eens pompen laten repareren of hulp nodig gehad bij een storing? Dan is de kans groot dat je weet wie Geert is. Naast reparaties in onze werkplaats komt hij graag op locatie om mee te denken over oplossingen voor jouw vraagstuk. Om vervolgens ook de realisatie voor zijn rekening te nemen. Geert houdt van directe communicatie, zijn passie ligt in het realiseren van professionele installaties. Een weekendje vrij… dan tref je Geert misschien wel op het vliegveld. Als bekwaam piloot maakt hij ook regelmatig de nodige vlieguren.

g.jansen@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318

Patrick Schuiling

Mede-eigenaar

Een bekend gezicht voor velen. Naast het uitwerken van vraagstukken op kantoor is hij regelmatig onderweg voor advies op locaties door heel Nederland. Samen met de klant bepalen wat de juiste pomp, opstelling of materiaalcombinatie voor de toepassing is doet hij het liefst. Thuis heeft hij overigens ook 24/7 pompen draaien bij zijn vijver die volledig is ingericht op het houden van Japanse koi karpers.

p.schuiling@pompentechniek.nl 0031(0)6 1364 0394

Leo Willems

Sales Engineer

Leo mag graag klantvragen tot de bodem uitzoeken om uiteindelijk tot het gewenste advies te komen. Naast het helpen van de Nederlandse klanten redt hij zich ook prima op het internationale vlak. Je kunt hem aanspreken in het Engels, mailen in het Duits maar, daarnaast kan hij je ook in het Zweeds vloeiend te woord staan. Die talenkennis komt hem overigens goed van pas wanneer hij met zijn zelfgebouwde camper richting Zweden reist.

l.willems@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318

Marco Arts

Inkoop / Sales support

De man die altijd het overzicht probeert te houden, dat moet Marco zijn. Marco staat dagelijks in contact met diverse Europese fabrikanten om pompen en onderdelen in te kopen. Daarnaast coördineert hij tevens de transporten betreffende alle uitgaande goederenstromen. Is er wat ruimte in zijn drukke schema dan springt hij ook regelmatig bij met wat verkoopactiviteiten. In het weekend staat er vaak de formule 1 op het programma. Naast de trainingen en races pakt hij ook alle F1 nieuwtjes en ontwikkelingen graag mee.

m.arts@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318

Vincent Fransen

Logistiek medewerker

Na een vorig leven als kok heeft Vincent tegenwoordig zijn draai gevonden in het logistieke proces. Van goederenontvangst en voorraadbeheer tot aan het verzendklaar maken van bestellingen, Vincent heeft graag alles op orde. Tot grote vreugde van zijn collega’s is hij zijn kookkunsten gelukkig nog niet verleerd en deelt hij met grote regelmaat de lekkerste zelfgemaakte taarten, hapjes en versnaperingen uit.

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318

Susan Jansen

Administratie

Het aanspreekpunt voor administratieve en boekhoudkundige vraagstukken. Susan is er trots op bij een bedrijf te werken waar de normen als klantvriendelijkheid en behulpzaamheid belangrijk zijn. Tussen het werken door is zij ook meestal wel bereikbaar voor een sociaal praatje. Wist je trouwens dat Susan bij gelegenheid graag als zangeres op het podium staat met een klein cabaret gezelschap?

admin@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318

Henk van den Heuvel

Monteur

Deze man ademt techniek. Waar ieder ander nog eens goed kijkt heeft Henk de juiste steeksleutel al te pakken. Van complexe constructies tot een eenvoudig beugeltje, van laswerk tot het samenbouwen van een pompset, hij draait er zijn hand niet voor om. Hoewel hij erg graag tijd doorbrengt met zijn kleinkinderen of op het voetbalveld is hij gelukkig regelmatig in onze werkplaats te vinden

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×