GEHO Pompen

GEHO pompen zijn wereldwijde technologische leiders als het gaat om het ontwerp en de fabrikage van zuigerpompen, zuigermembraanpompen en slang membraanpompen die gebruikt worden voor het wegpompen van slurries, plakkerige vloeistoffen en modder. Deze pompen worden ingezet in vele toepassingen, zoals het leegpompen van mijnen en het vervoer van slurries over lange afstanden door pijpleidingen.

GEHO pompen bij Jansen Watertechniek

De GEHO pompen in ons assortiment zijn middels krukas aangedreven zuigermembraanpompen.
Jansen Watertechniek voert van GEHO pompen de ZD serie.

De GEHO ZD zuigerpompen worden ingezet voor het verplaatsen van bemalings en drainage water.
Voordeel van de GEHO ZD bemalingspomp is zijn hoge betrouwbaarheid en zeer goede zuigeigenschappen.

De volgende series kunnen worden gebruikt voor het transporteren van slurries, modder en slib met extreme abbrasiviteit en gemiddeld tot hoge viscositeit.

  • De Heat Barrier serie is ideaal voor hoge temperaturen en extreem zure of bijtende schurende slurries. Deze GEHO pompen hebben een capaciteit tot 550 m3/uur.
  • De ZPM serie heeft een capaciteit tot 1000 m3/uur en is perfect geschikt om schurende en corrosieve slurries tegen hoge druk te behandelen.
  • De TZPM serie geeft een hoog rendement, is uitgevoerd met 3 cilinders en is net als de grote broer in de ZPM serie zeer betrouwbaar.

GEHO pompen: advies en installatie

Bij Jansen Watertechniek kunt u terecht voor bovenstaande GEHO pompen. Naast verkoop en advies kunnen wij u ook van dienst zijn met de installatie en het onderhoud van uw pompen.

Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!