Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Jessberger Pompen

Jessberger pompen: Deutsche Gründlichkeit!

Jessberger is een echt familiebedrijf dat zetelt in Ottobrunn, vlakbij München. Het is een relatief jong bedrijf (sinds 2003) dat onder de naam Jessberger pompen internationaal zaken doet. Jessberger pompen bieden een breed scala aan elektrische en pneumatisch aangedreven vatpompen.

Inzetbaarheid Jessberger pompen

De Jessberger pompen kunnen worden gebruikt voor vrijwel alle dunne vloeibare vloeistoffen. De horizontale en verticale wormpompen van deze pompen kunnen worden ingezet bij het transport van stoperige vloeistoffen met een hoge viscositeit.

Waarom Jessberger pompen?

Het management en de medewerkers van Jessberger pompen onderscheiden zich door het geven van persoonlijk en deskundig advies, een uitermate flexibele instelling en het directe contact met hun klanten. Deze pompen zijn door het jaar heen te bewonderen op diverse grote, toonaangevende beurzen.

De productie van Jessberger pompen wordt streng gemonitord en gecontroleerd door middel van een kwaliteitsmanagementsysteem. Diverse externe en interne audits zorgen ervoor dat de kwaliteitseisen ook daadwerkelijk worden nageleefd. Jansen Pompentechniek BV heeft diverse Jessberger pompen in haar assortiment en adviseert u graag in de keuze van de juiste pomp voor uw situatie. Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op, wij delen graag onze kennis!

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×