Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Fluid-o-tech Pompen

Fluid-o-tech pompen: pomptechnologie op zijn best

Fluid-o-tech pompen vinden hun oorsprong in Italië. Deze pompen zijn het resultaat van het samengaan van procesinnovatie en kennis op het gebied van mechanische engineering enerzijds en de wil (en visie) om die kennis om te zetten naar het ontwerp en de productie van vloeistofmanagement systemen.

Toepasbaarheid van Fluid-o-tech pompen

Fluid-o-tech pompen worden onder andere gebruikt in de luchtvaart, automotive en textielindustrie. Deze pompen worden ingezet voor zaken als drukverhoging, dialyse en laser apparatuur. Ook voor meer alledaagse systemen als drank dispensers en koffiezetapparaten worden deze pompen gebruikt.

Bij Jansen Pompentechniek BV beschikken we over een breed scala aan Fluid-o-tech pompen die voor variabele doeleinden kunnen worden gebruikt. Wij voeren pompen met tandwielen, roterende schotten, Solenoid en proportioneer pompen. Deze laatste wordt gebruikt voor het zeer nauwkeurig mengen van vloeistoffen.

Fluid-o-tech pompen aanschaffen?

Dan bent u bij Jansen Pompentechniek BV aan het juiste adres. Wij verkopen naast Fluid-o-tech pompen nog vele andere soorten pompen en installeren, onderhouden deze vakkundig. Ook kunt u bij ons terecht voor een deskundig advies.

Overtuigd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×