Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Fluvo Schmalenberger Pompen

Over Fluvo Schmalenberger pompen

Fluvo Schmalenberger pompen zijn bekende pompen in zwembaden en zwemparadijzen. Ook worden pompen van Fluvo Schmalenberger veel gebruikt in verschillende proces- en milieutoepassingen. Tot slot zijn deze pompen toonaangevend in de metaal verspanende industrie.

Innovatieve pompen

Fluvo Schmalenberger pompen worden ontwikkeld sinds 1954 en staan bekend om hun innovativiteit. Veel architecten, planners en zwembadexploitanten maken gebruik van de kennis en de producten van Fluvo Schmalenberger. Natuurlijk zijn deze pompen ruim vertegenwoordigd in het assortiment van Jansen Pompentechniek BV.

Diverse modellen van de innovatieve Fluvo Schmalenberger pompen zijn bij ons op voorraad. Voor onder andere centrifugaalpompen, zelfaanzuigende pompen en water recirculatie pompen van Fluvo Schmalenberger kunt u bijJansen Pompentechniek BV terecht voor aankoop, advies, onderhoud en installatie.

Naast Fluvo Schmalenberger pompen voeren wij vanzelfsprekend vele andere merken zodat we altijd de juiste oplossing voor uw water uitdaging in huis hebben.Voor specifieke informatie, neemt u vrijblijvend contact met ons op. Deskundig, professioneel en altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen: dat is Jansen Pompentechniek BV!

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×