slider-bg-1
water

Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

+31(0)6 8397 2074

water

Hydrovar Pompen

Hydrovar pompen: innovatie ten top

Hydrovar pompen vormen de langverwachte oplossing voor grotere en kleinere installaties inzake elektronisch gestuurde pompregeling. Deze pompregeling geschiedt op basis van frequentieregeling en kan centraal aangestuurd worden. Hydrovar pompen is een speciaal voor pompen gemaakt besturingssysteem dat meerdere pompen (maximaal 8) tegelijk kan aansturen.

Voordelen Hydrovar pompen

Het Hydrovar pompen besturingssysteem kan direct op de motor gemonteerd worden en biedt hierdoor meer flexibiliteit. Door het nieuwe ontwerp van de hardware en de vernieuwde software van deze pompen worden kosten bespaard en de montage vereenvoudigd. Deze pompen beschikken naast een eenvoudige bediening en programmering ook over een geïntegreerde functie voor de bescherming van de pomp, de motor en het totale systeem.

Naast het feit dat er geen enkele externe besturingsunit nodig is, hebben de Hydrovar pompen nog als voordeel dat er, in geval van lekkage, het systeem zichzelf uitschakelt. Tevens is er een geïntegreerde droogloop bescherming voorzien en zijn er redunantie en extra toepassingsmogelijkheden.

Hydrovar pompen aanschaffen?

Neem dan snel contact op met Jansen Watertechniek. Onze deskundige en ervaren medewerkers adviseren u graag over de onbegrensde mogelijkheden van de revolutionaire Hydrovar pompen.