Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
 • Ruim 25 jaar ervaring
 • Uitgebreid aanbod
 • Persoonlijke service en advies
 • Merk onafhankelijk
 • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Recreatie

Pompentechniek voor de recreatie branche

Ook in de recreatiesector worden veel pompen gebruikt. Denk hierbij aan vakantieparken, (subtropische) zwembaden, pretparken, wellnesscentra, dierentuinen of openbare ruimten. In de recreatieve sector komen veel specifieke pomptoepassingen samen. Bent u op zoek naar een gedegen advies of een passende pomp, dan bent u bij Jansen Pompentechniek BV aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij op basis van uw wensen een bedrijfszekere kwaliteitsoplossing selecteren.

Een juiste pompkeuze is bepalend

In veel situaties in de recreatieve sector zijn de pompsystemen cruciaal. U wilt uw gasten immers een onvergetelijke tijd bezorgen. Zonder opvoerpomp is er geen waterglijbaan, zonder circulatiepomp geen verwarmde sporthal, zonder doseerpomp geen schoon zwembadwater, zonder rioolpomp geen toiletten in vakantiehuisjes, zonder fonteinpomp geen attractie in een pretpark en zonder drukverhoger geen regendouche in een hotel. Kortom, een juiste pompkeuze met passende prestaties is in deze sector dus heel bepalend.

Bedrijfszekerheid van essentieel belang

Pompsystemen in de recreatieve sector zijn cruciaal voor de beleving en ervaring van gasten. Daarnaast is bedrijfszekerheid van essentieel belang. Een storing of defect leidt direct tot klachten van gasten of gebruikers. En dat moet uiteraard worden voorkomen.

Jansen Pompentechniek werkt merkonafhankelijk, hierdoor kunnen we snel en flexibel schakelen. Bij calamiteiten kunnen wij binnen mum van tijd de juiste onderdelen of een vervangende pomp leveren. En is uw pomp toe aan onderhoud, reparatie of een complete revisie? Dit kunnen wij voor alle merken pompen uitvoeren in onze eigen werkplaats.

Een pomp voor iedere situatie

Jansen Pompentechniek kan voor iedere situatie een geschikte pomp leveren. Op basis van onze kennis en ervaring gaan we voor ieder vraagstuk naar een geschikte pomp. Wilt u meer weten over onze toepassingen in de recreatieve sector? Neem gerust contact met onze specialisten op.

JANSEN POMPENTECHNIEK

Behalve voor dienstverlenende bedrijven staat Jansen Pompentechniek ook klaar voor industriële afnemers, onder meer voor de natuursteen-, papier-, en levensmiddelenindustrie. Niet alleen voor verkoop, installatie, onderhoud en reparatie van pompen, pompsystemen en appendages bent u bij ons aan het juiste adres, ook voor advies staan we vanzelfsprekend graag voor u klaar.

 • Ruim 25 jaar ervaring
 • Uitgebreid aanbod
 • Persoonlijke service en advies
 • Merk onafhankelijk
 • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Neem contact op voor advies

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor de recreatieve sector? Onze specialisten staan voor u klaar met vrijblijvend advies. Jansen Pompentechniek heeft voor ieder specifiek vraagstuk binnen de recreatieve sector een effectieve oplossing!

Ook voor het opvragen van een offerte op maat kunt u bij ons terecht. Bel +31(0)485371318 of stuur een mail naar info@pompentechniek.nl om ons te bereiken.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

  Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


  ×