Delasco Pompen

Delasco pompen van Jansen Watertechniek

Bij Jansen Watertechniek kunt u vertrouwen op ruime kennis inzake pompinstallaties, waterbehandeling en waterrecycling. Wij zijn dealer van alle gangbare merken pompen en pompbenodigdheden, waaronder Delasco pompen.

Delasco pompen zijn eenvoudig te onderhouden en budgetvriendelijk. Deze pompen zijn hoge druk pompen, geschikt voor kwetsbare en bijtende vloeistoffen. Slechts een onderdeel van de pomp staat in direct contact met de vloeistof. Er bestaan vele modellen Delasco pompen die een druk aankunnen tot 65 m3 per uur en 15 bar.

Delasco pompen aanschaffen?

Bij Jansen Watertechniek kunnen we u met gerichte kennis adviseren over welke Delasco pompen voor uw specifieke situatie het beste zijn. Jansen Watertechniek verkoopt, installeert en onderhoudt pompen, systemen en appendages voor zowel particulieren als MKB en industriële afnemers. Kortom, ook voor Delasco pompen bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen indien u meer wilt weten over Delasco pompen of andere pompen.