slider-bg-1
water

Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

+31(0)6 8397 2074

water

Koshin Pompen

Koshin pompen staan garant voor het gebruik van de allernieuwste technologieën, een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en een constante innovatiedrang. Koshin pompen zijn pompen die voldoen aan de eisen van de eindgebruiker en die continu verbetert worden. Deze pompen komen oorspronkelijk uit Japan en bestaan al sinds 1948.

Gebruik van Koshin pompen

Koshin pompen kunnen ingezet worden voor de ontwatering van bouwplaatsen, putten en tanken. Daarnaast voor het verpompen van modder en kleine verontreinigingen, het leegpompen van bassins en tanks en voor irrigatiedoeleinden. Deze pompen zijn verder duurzaam en bieden prijsbewuste oplossingen voor vele doeleinden.

Diverse systemen en Koshin pompen zijn voorradig bij Jansen Watertechniek. Het variabele aanbod aan Koshin pompen stelt ons in staat om u steeds de juiste pomp die het meest aansluit op uw specifieke behoeften.

Bij Jansen Watertechniek leveren, installeren en onderhouden wij vele soorten pompen (waaronder Koshin pompen) voor elke situatie die vraagt om een deskundige aanpak. Naast pompen leveren wij ook complete systemen en appendages.
Wilt u meer weten over ons en onze produkten? Neem dan contact met ons op.