Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Koshin Pompen

Koshin pompen staan garant voor het gebruik van de allernieuwste technologieën, een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en een constante innovatiedrang. Koshin pompen zijn pompen die voldoen aan de eisen van de eindgebruiker en die continu verbetert worden. Deze pompen komen oorspronkelijk uit Japan en bestaan al sinds 1948.

Gebruik van Koshin pompen

Koshin pompen kunnen ingezet worden voor de ontwatering van bouwplaatsen, putten en tanken. Daarnaast voor het verpompen van modder en kleine verontreinigingen, het leegpompen van bassins en tanks en voor irrigatiedoeleinden. Deze pompen zijn verder duurzaam en bieden prijsbewuste oplossingen voor vele doeleinden.

Diverse systemen en Koshin pompen zijn voorradig bij Jansen Pompentechniek BV. Het variabele aanbod aan Koshin pompen stelt ons in staat om u steeds de juiste pomp die het meest aansluit op uw specifieke behoeften.

Bij Jansen Pompentechniek BV leveren, installeren en onderhouden wij vele soorten pompen (waaronder Koshin pompen) voor elke situatie die vraagt om een deskundige aanpak. Naast pompen leveren wij ook complete systemen en appendages.
Wilt u meer weten over ons en onze produkten? Neem dan contact met ons op.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×