Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Leader pompen

Leader pompen worden gefabriceerd in twee verschillende fabrieken in Italië. Deze pompen worden gemaakt vanaf 1991 met de nadruk op op maat gemaakte pompen die zich onderscheiden door hun design, kwaliteit en technologische innovatie. Leader pompen investeert continu in onderzoek en ontwikkeling zodat hun produkten steeds aansluiten op de behoeften van de eindgebruikers.

Toepassingen van Leader pompen

Leader pompen ontwikkelt verschillende typen pompen. De series Ecojet en Inoxplus zijn zelfaanzuigende centrifugaalpompen die uitgevoerd zijn in kunststof en RVS. De Ecopool pomp wordt gemaakt van kunststof en is ideaal voor het verpompen van chloorhoudend water.

De schoonwater dompelpompen van Leader pompen kunnen worden gebruikt voor vele toepassingen terwijl de Ecosub SW speciaal ontwikkeld is voor zout water. Ook voor vuilwater en voor regenwater hergebruik bieden speciale Leader pompen een geschikte oplossing.

Voor een advies op maat inzake Leader pompen bent u bij Jansen Pompentechniek BV op de juiste plaats. Wij ondersteunen u niet alleen met de levering, maar ook met de installatie en het onderhoud van uw watersystemen. Naast stand-alone pompen leveren wij ook complete systemen en appendages. Meer weten, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op, wij delen graag onze kennis!

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×