Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
 • Ruim 25 jaar ervaring
 • Uitgebreid aanbod
 • Persoonlijke service en advies
 • Merk onafhankelijk
 • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Reparatiebedrijven

Pompentechniek voor reparatiebedrijven

Jansen Pompentechniek BV staat graag klaar voor reparatiebedrijven zoals wikkelbedrijven of technische dienstverleners. Voor deze bedrijven is de pomp waaraan ze moeten sleutelen elke dag anders. Andere merken, andere vermogens, uitvoeringen of materialen. De enige zekerheid die u als reparatiebedrijf heeft, is dat er iets defect is en dat er zeer waarschijnlijk nieuwe onderdelen nodig zijn om de pomp weer werkend te krijgen. Jansen Pompentechniek biedt hierbij ondersteuning, zowel in het leveren van de juiste onderdelen als in het repareren of compleet reviseren van de pomp.

Merkonhafhankelijke leverancier

Doordat Jansen Pompentechniek BV merkonafhankelijk werkt hoeft u niet langer voor elke pomp een passende leverancier te zoeken. Wij kunnen van vrijwel alle voorkomende merken onderdelen of een vervangende pomp aanbieden. En dat tegen prima condities! U kunt dus met al uw vragen over pompen terecht bij één leverancier.

Daarnaast denken we graag mee over het oplossen van terugkerende storingen, materiaalsamenstelling (aantasting, corrosie), het verbeteren van de standtijd bij slijtage of lagere onderhoudsintervallen.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Onze vakmensen geven vrijblijvend advies aan reparatiebedrijven. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Wij bieden de oplossing voor reparatiebedrijven

De specialisten van Jansen Pompentechniek beschikken over uitgebreide kennis en ervaring. Steeds meer reparatiebedrijven weten de weg naar ons te vinden. Waar u ook naar op zoek bent, voor iedere situatie kunnen wij een passende oplossing leveren.

JANSEN POMPENTECHNIEK

Behalve voor dienstverlenende bedrijven staat Jansen Pompentechniek ook klaar voor industriële afnemers, onder meer voor de natuursteen-, papier-, en levensmiddelenindustrie. Niet alleen voor verkoop, installatie, onderhoud en reparatie van pompen, pompsystemen en appendages bent u bij ons aan het juiste adres, ook voor advies staan we vanzelfsprekend graag voor u klaar.

 • Ruim 25 jaar ervaring
 • Uitgebreid aanbod
 • Persoonlijke service en advies
 • Merk onafhankelijk
 • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Ontvang vrijblijvend advies of een offerte op maat

Jansen Pompentechniek BV heeft voor iedere vraagstuk binnen uw branche een effectieve oplossing. We staan graag klaar voor reparatiebedrijven. Wilt u ons inschakelen, neem dan gerust contact met ons op via info@pompentechniek.nl of +31(0)485371318. Onze specialisten staan voor u klaar!

Ook voor een offerte op maat of voor vrijblijvend advies kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

  Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


  ×