Cornell pompen

Jansen Watertechniek en Cornell Pompen

Bij Jansen Watertechniek kunt u terecht voor alle soorten pompen van de hoogste kwaliteit. Onze medewerkers zijn deskundig en blijven continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van pomp- en watertechniek. Bij Jansen Watertechniek kunt u niet alleen terecht voor aankoop van pompen, maar ook voor onderhoud en installatie.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Cornell pompen waren oorspronkelijk gericht op de agrarische sector, maar worden tegenwoordig voor een breed scala aan uitdagingen op het gebied van watermanagement gebruikt. Door de hele wereld worden de Cornell pompen ingezet, bijvoorbeeld in afvalwaterstations in Europa en mijnen in Australië.

Eigenschappen van Cornell pompen

Cornell pompen staan bekend om hun robuuste ontwerp, ijzersterke prestaties en absolute degelijkheid. De mensen achter de Cornell pompen innoveren hun pompen continu en beschikken over veel deskundigheid die over de hele wereld ondersteuning biedt.

Ondertussen levert Cornell pompen onder andere vloeistofpompen, mestpompen, zelfaanzuigende pompen en dompelpompen. Dit is echter slechts een greep uit de mogelijke toepassingen van Cornell pompen.
Neemt u vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de toepasbaarheid en verschillende modellen van Cornell – belt of mailt u gerust voor het maken van een afspraak!