Caffini Pompen

Op zoek naar een Caffini pompen?

De Caffini pomp is een membraanpomp die al meer dan 40 jaar wordt toegepast als pomp voor kleine bemalingen. Bent u op zoek naar een Caffini pomp? Dan bent u bij Jansen Watertechniek aan het juiste adres, want wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van diverse soorten waterpompen.

Dit Italiaanse merk staat bekend om zijn kwaliteit, flexibiliteit en innovativiteit. Caffini pompen worden over de hele wereld gebruikt in de bouw en in de industrie en bij noodgevallen zoals overstromingen. Deze “slobberpomp” heeft een grote luchtverplaatsingscapaciteit en is droog zelfaanzuigend tot 6 meter.

Caffini pompen: onderhoud en slijtage

Caffini pompen zijn goed beschermd tegen slijtage want de pompen hebben geen roterende delen die direct in aanraking komen met de te pompen vloeistoffen. Caffini pompen kennen daarnaast een hoge bestendigheid tegen abrassieve en corrosieve vloeistoffen. De slijtbare onderdelen van Caffini pompen tot slot zijn makkelijk te vervangen.

Jansen Watertechniek heeft meer dan alleen Caffini pompen. Voor uitdagingen in watertechniek en watermanagement bieden onze deskundige medewerkers altijd de juiste oplossing. Neemt u contact met ons op om kennis maken met ons en onze diensten en producten. We adviseren u graag.