Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Gilkes Pompen

Gilkes pompen, een overzicht

Gilkes heeft een uitgebreide kennis van pomptoepassingen en waterkrachtsystemen. In de productie bij Gilkes pompen zijn onder andere speciale installaties voor hydro-elektrische turbines, op maat gemaakte mechanische en hydraulische koelpompen (ten behoeve van motorkoeling en smering van dieslmotoren) en een uitgebreide range aan industriële-pompen.

Industriële pompen van Gilkes pompen

Met een uitgebreid gamma aan zelfaanzuigende centrifugaal pompen, dompelpompen, membraanpompen en tandwielpompen biedt Gilkes vele oplossingen voor industrieel gebruik zoals het transport van vloeistoffen, schoon water en zuren. Gilkes pompen worden ook ingezet bij goudwinning en het boren naar olie.

Gilkes pompen: wereldwijde oplossingen

Gilkes heeft meer dan 6500 turbines geplaatst in meer dan 80 landen en mag dus met recht een internationele speler van formaat genoemd worden. Door deze unieke ervaring kan Gilkes inspelen op regionale verschillen en eisen. De modellen van Gilkes pompen zijn de Francis, de Turgo en de Pelton turbines.

Geïnteresseerd in Gilkes pompen?

Bij Jansen Pompentechniek BV staan onze medewerkers met gericht advies voor u klaar. U hoeft alleen even contact met ons op te nemen en geheel vrijblijvend helpen wij u graag met de aanschaf, onderhoud en installatie van Gilkes pompen en andere pompen.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×