slider-bg-1
water

Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

+31(0)6 8397 2074

water

Gilkes Pompen

Gilkes pompen, een overzicht

Gilkes heeft een uitgebreide kennis van pomptoepassingen en waterkrachtsystemen. In de productie bij Gilkes pompen zijn onder andere speciale installaties voor hydro-elektrische turbines, op maat gemaakte mechanische en hydraulische koelpompen (ten behoeve van motorkoeling en smering van dieslmotoren) en een uitgebreide range aan industriële-pompen.

Industriële pompen van Gilkes pompen

Met een uitgebreid gamma aan zelfaanzuigende centrifugaal pompen, dompelpompen, membraanpompen en tandwielpompen biedt Gilkes vele oplossingen voor industrieel gebruik zoals het transport van vloeistoffen, schoon water en zuren. Gilkes pompen worden ook ingezet bij goudwinning en het boren naar olie.

Gilkes pompen: wereldwijde oplossingen

Gilkes heeft meer dan 6500 turbines geplaatst in meer dan 80 landen en mag dus met recht een internationele speler van formaat genoemd worden. Door deze unieke ervaring kan Gilkes inspelen op regionale verschillen en eisen. De modellen van Gilkes pompen zijn de Francis, de Turgo en de Pelton turbines.

Geïnteresseerd in Gilkes pompen?

Bij Jansen Watertechniek staan onze medewerkers met gericht advies voor u klaar. U hoeft alleen even contact met ons op te nemen en geheel vrijblijvend helpen wij u graag met de aanschaf, onderhoud en installatie van Gilkes pompen en andere pompen.