Franklin Pompen

Over Franklin pompen

Franklin Electric is een bedrijf dat is opgericht in 1944 en dat zich oorspronkelijk bezig hield met de productie van motoren. In de loop van de tijd zijn Franklin pompen wereldwijd toonaangevend geworden. Deze pompen worden voornamelijk gebruikt in schoon water systemen, waterafvoer, grijs water systemen en in brandstofsystemen.

Voorbeelden van Franklin pompen

In ons assortiment treft u onder andere de V-serie van Franklin pompen. Dit is een dompelpomp met 6 zogenaamde “flow ratings” (van 5, 7, 10, 15, 20 en 25 gpm). Deze pomp heeft een onderwater motor en functioneert tot een temperatuur van 49 graden Celsius. Voor algemene recirculatie doeleinden en als gazon sprinkler is de TY-serie van Franklin pompen ideaal.

De genoemde series zijn slechts enkele voorbeelden van de verschillende series van Franklin pompen die u kunt aanschaffen bij Jansen Watertechniek. Ons brede assortiment garandeert een passende pomp voor elke situatie, terwijl onze deskundige medewerkers een perfect advies op maat garanderen. Voor Franklin pompen moet u bij Jansen Watertechniek zijn!

Franklin pompen, maar ook andere pompen, bestelt u natuurlijk bij Jansen Watertechniek. Desgewenst installeren en onderhouden wij uw pompen, zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over waterproblemen.
Overtuigd? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.