Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Franklin Pompen

Over Franklin pompen

Franklin Electric is een bedrijf dat is opgericht in 1944 en dat zich oorspronkelijk bezig hield met de productie van motoren. In de loop van de tijd zijn Franklin pompen wereldwijd toonaangevend geworden. Deze pompen worden voornamelijk gebruikt in schoon water systemen, waterafvoer, grijs water systemen en in brandstofsystemen.

Voorbeelden van Franklin pompen

In ons assortiment treft u onder andere de V-serie van Franklin pompen. Dit is een dompelpomp met 6 zogenaamde “flow ratings” (van 5, 7, 10, 15, 20 en 25 gpm). Deze pomp heeft een onderwater motor en functioneert tot een temperatuur van 49 graden Celsius. Voor algemene recirculatie doeleinden en als gazon sprinkler is de TY-serie van Franklin pompen ideaal.

De genoemde series zijn slechts enkele voorbeelden van de verschillende series van Franklin pompen die u kunt aanschaffen bij Jansen Pompentechniek BV. Ons brede assortiment garandeert een passende pomp voor elke situatie, terwijl onze deskundige medewerkers een perfect advies op maat garanderen. Voor Franklin pompen moet u bij Jansen Pompentechniek BV zijn!

Franklin pompen, maar ook andere pompen, bestelt u natuurlijk bij Jansen Pompentechniek BV. Desgewenst installeren en onderhouden wij uw pompen, zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over waterproblemen.
Overtuigd? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×