Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Liverani pompen

Liverani pompen worden gefabriceerd in Italië sinds de vijftiger jaren van de vorige eeuw. Door een breed scala aan produkten, de kwaliteit van de grondstoffen en de gebruikte materialen en door de vele verschillende soorten pompen kunnen Liverani pompen voor zeer veel doeleinden ingezet worden.

Liverani pompen: kwaliteit en design

De Liverani pompen worden geproduceerd volgens de strengste CE-normen en bieden uitstekende prestaties. T egelijkertijd zijn deze pompen eenvoudig in gebruik en gemakkelijk te onderhouden. Liverani pompen worden over de hele wereld gebruikt voor toepassingen in onder andere de agrarische sector, de cosmetische en farmaceutische industrie en in de scheepvaart.

 

Liverani pompen zijn beschikbaar als hoge druk vloeistofring pompen, drukverhogers, zelfaanzuigende pompen en flexibele waaier pompen. Al deze pompen zijn leverbaar via Jansen Pompentechniek BV waar u bovendien profiteert van een deskundig en professioneel team van gemotiveerde medewerkers.

Wij leveren, installeren en onderhouden vele soorten pompen, waaronder Liverani pompen. Daarnaast adviseren wij u graag over de aanschaf van complete pompsystemen en appendages.

Kortom: uw betrouwbare en deskundige partner op het gebied van watermanagement heet Jansen Pompentechniek BV! Wilt u kennis met ons maken of heeft u advies nodig, neemt u hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×