Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Danfoss Pompen

Danfoss pompen van Jansen Pompentechniek BV

Bij Jansen Pompentechniek BV kunt u terecht voor allerlei soorten waterpompen. Van zelfaanzuigende pompen tot membraanpompen, in ons productassortiment is er altijd een geschikte pomp voor uw specifieke behoefte. Ook hoge druk pompen zijn bij ons voorradig, waaronder Danfoss pompen.

Eigenschappen van Danfoss pompen

Danfoss pompen zijn hoge druk pompen die worden aangedreven volgens het axiale zuigerprincipe met 5 tot 9 zuigers. Danfoss pompen zijn verder erg compact en hebben een gering gewicht. Overige kenmerken van deze pompen zijn een laag geluid- en drukpulsatieniveau.

Het hoofdkantoor van Danfoss is gevestigd in Denemarken. Van daaruit worden fabrieken in meer dan 10 landen en sales kantoren in vele andere landen aangestuurd. Danfoss speelt een belangrijke rol in het onderzoek, de ontwikkeling en de productie van mechanische en elektronische onderdelen.

Danfoss pompen gebruiken zo min mogelijk energie en grondstoffen omdat duurzaamheid en respect voor het milieu bij dit bedrijf hoog in het vaandel staan. Wilt u meer weten over Danfoss pompen en onze andere merken, neem dan gerust contact met ons op.

 

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×