Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
 • Ruim 25 jaar ervaring
 • Uitgebreid aanbod
 • Persoonlijke service en advies
 • Merk onafhankelijk
 • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Pomprevisie

Reparatie en revisie van pompen

Bij Jansen Pompentechniek BV kunt u terecht voor reparatie of revisie van pompen. Wij kunnen complete pompen of pompinstallaties inclusief motoren en afdichtingen reviseren in onze eigen goed ingerichte werkplaats. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Bij reparaties worden specifieke klachten of defecten verholpen waarna de pomp snel weer operationeel kan zijn. Uitgangspunt is een kwalitatieve reparatie waarbij de kosten beperkt blijven. Hierbij kunt u denken aan een het vervangen van een defecte kabel, het monteren van een nieuwe mechanical seal of het uitwisselen van versleten motorlagers.

Wanneer u een pomp aanbiedt voor een volledige revisie volgt eerst een grondige inspectie. De pomp wordt volledig gedemonteerd, gereinigd en beoordeeld. Na inspectie versturen wij een inspectierapport met kostenopgave om in overleg met u te bepalen of een revisie rendabel is en hoeveel tijd wij nodig hebben om de revisie uit te voeren. Onderdelen die niet meer aan de toleranties voldoen worden uitgewisseld en slijtdelen en afdichtingen worden vervangen. Na revisie wordt de pomp uitwendig voorzien van een nieuwe laklaag ter conservering.

Voordat de pomp retour gestuurd wordt kan deze (afhankelijk van pomptype en uitgevoerde werkzaamheden) eventueel nog getest worden in onze testopstelling.

JANSEN POMPENTECHNIEK

Behalve voor dienstverlenende bedrijven staat Jansen Pompentechniek ook klaar voor industriële afnemers, onder meer voor de natuursteen-, papier-, en levensmiddelenindustrie. Niet alleen voor verkoop, installatie, onderhoud en reparatie van pompen, pompsystemen en appendages bent u bij ons aan het juiste adres, ook voor advies staan we vanzelfsprekend graag voor u klaar.

 • Ruim 25 jaar ervaring
 • Uitgebreid aanbod
 • Persoonlijke service en advies
 • Merk onafhankelijk
 • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Naast reparatie- en revisiewerkzaamheden kunt u ook voor specifieke modificaties en aanpassingen aan pompen bij ons terecht. Hierbij kunt u denken aan het aanbrengen van slijtvaste of chemische bestendige coatings, het upgraden van de asafdichting (slijtvast, chemische bestendigheid, cartridge, etc.), het verlengen van voedingskabels, het opbouwen van frequentieregeling, het voorzien van werkschakelaars of motorbeveiliging of het spuiten in gewenste RAL-kleur.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

  Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


  ×