Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
 • Ruim 25 jaar ervaring
 • Uitgebreid aanbod
 • Persoonlijke service en advies
 • Merk onafhankelijk
 • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Industriële bedrijven

Pompentechniek voor industriële bedrijven

Industriële eindgebruikers, fabrieken en productiebedrijven gebruiken pompen in hun processen, systemen of op hun machines. Vaak hebben ze te maken met een diversiteit aan verschillende pompen, merken en toepassingen. Daar weet Jansen Pompentechniek BV wel raad mee. Wij leveren al jarenlang pompen aan industriële bedrijven, van steenfabrieken en papierverwerkende bedrijven tot onderneming actief in de levensmiddelenbranche.

Dankzij onze ervaring en expertise weten we precies welke pompen voor uw bedrijfsproces geschikt zijn. Bent u op zoek naar de juiste pomp voor uw toepassing?
Dan bent u bij Jansen Pompentechniek aan het juiste adres!

Industriële pomptoepassingen

Veel industriële bedrijven beschikken over een eigen technische dienst. Deze technische mensen zijn vaak prima in staat om zelf een pomp uit te wisselen of aan te sluiten. Maar wat is het handig om een gespecialiseerde leverancier achter u te hebben staan om u te ondersteunen. Dit geeft rust en continuïteit op de werkvloer.

Jansen Pompentechniek is bovendien een merkonafhankelijke totaalleverancier. Industriële bedrijven hoeven niet voor elke pomptoepassing naar een andere leverancier, waardoor u al uw pompvraagstukken bij één partij kunt neerleggen. Waarbij we uiteraard oog houden voor een juiste balans tussen kosten en technische optimalisatie. Zowel voor complete pompen als onderdelen kunt u bij Jansen Pompentechniek terecht, wij helpen u graag.

We kunnen u bijvoorbeeld van dienst zijn met het vervangen van een defecte pomp, de uitbreiding van een installatie of het aanpassen van een systeem. Ook voor advies bij een geheel nieuwe toepassing kunt u bij Jansen Pompentechniek terecht. Denk hierbij onder ander aan koeling of verwarming, chemiedosering, reiniging/wasmachines, waterzuivering, drukverhoging/boosterpompen of hemelafvoer.

Daarnaast denken wij graag mee over procesoptimalisatie zoals energiebesparing, het oplossen van terugkerende storingen, materiaalsamenstelling (aantasting, corrosie), het verbeteren van de standtijd bij slijtage of het verbeteren van de prestaties.

De specialist voor al uw pompvraagstukken

Industriële eindgebruikers, fabrieken en productiebedrijven zijn aan het juiste adres bij Jansen Pompentechniek. Waar u ook naar op zoek bent, voor iedere situatie hebben wij een geschikte oplossing. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide productkennis weten wij precies welke pomp het beste bij uw specifieke vraag past.

JANSEN POMPENTECHNIEK

Behalve voor dienstverlenende bedrijven staat Jansen Pompentechniek ook klaar voor industriële afnemers, onder meer voor de natuursteen-, papier-, en levensmiddelenindustrie. Niet alleen voor verkoop, installatie, onderhoud en reparatie van pompen, pompsystemen en appendages bent u bij ons aan het juiste adres, ook voor advies staan we vanzelfsprekend graag voor u klaar.

 • Ruim 25 jaar ervaring
 • Uitgebreid aanbod
 • Persoonlijke service en advies
 • Merk onafhankelijk
 • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Ontvang vrijblijvend een advies en offerte op maat

De specialisten van Jansen Pompentechniek BV hebben een effectieve oplossing voor ieder specifiek vraagstuk binnen uw branche. We staan altijd klaar voor industriële bedrijven.
Wilt u ons inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op via info@pompentechniek.nl of via +31(0)485371318.

Ook voor een offerte op maat of voor vrijblijvend advies kunt u contact met ons opnemen.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

  Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


  ×