slider-bg-1
water

Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

+31(0)6 8397 2074

water

GMP Pompen

GMP pompen; algemeen

GMP pompen komen uit Italië. Het bedrijf achter GMP pompen heet officieel GMP S.p.A. en werd opgericht in 1971. Men begon met het vervaardigen van hydraulische en handbediende pompen en naarmate kennis en ervaring toenamen werden de bedrijfsactiviteiten uitgebreid. GMP pompen worden tegenwoordig over de hele wereld gebruikt.

Ontwikkelingen en mogelijkheden GMP pompen

Tegenwoordig zijn er vele soorten GMP pompen beschikbaar, zoals centrifugaal pompen, zelfaanzuigende pompen, dompelpompen, motorpompen en handpompen. Vanaf 1994 produceerde GMP ook brandblusinstallaties. In het jaar 2000 werd er mede door technische verbeteringen en innovaties een ISO 9001 certificering behaald voor de GMP pompen.

GMP pompen worden toegepast voor een breed scala aan activiteiten. De zelfaanzuigende pompen zijn geschikt voor het verpompen van zeer vuil water en brandstoffen, maar ook voor zwembaden en hydromassage. De centrifugale pompen zijn verkrijgbaar als een- of meertraps.

Series GMP pompen

Onder de GMP dompelpompen vallen een aantal series, zoals de Colibri, Condor en Kaiman series. Elk van deze typen pomp is geschikt voor een andere situatie.

Wilt u meer weten over GMP pompen? Neemt u dan contact op met Jansen Watertechniek, de specialist als het gaat om de aanschaf maar ook het onderhoud en installatie van waterpompen.