Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
 • Ruim 25 jaar ervaring
 • Uitgebreid aanbod
 • Persoonlijke service en advies
 • Merk onafhankelijk
 • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Hoveniers

Pompentechniek voor hoveniers

Jansen Pompentechniek BV verzorgt al jarenlang pomp- en beregeningssystemen voor hoveniers. Met onze expertise kunnen wij compleet werkende systemen aanbieden, zodat u als hovenier waarbij u als hovenier niet verder hoeft te zoeken om het systeem compleet te maken.

Wij geven advies bij het plaatsen en aansluiten van pompsystemen en komen desgewenst op locatie om ondersteuning te bieden bij het elektrisch aansluiten of in bedrijf stellen van het pompsysteem. Heeft u als hovenier een pomp nodig voor het watermanagement? Wij helpen u graag!

Dé specialist voor al uw pompvraagstukken

Voor het watermanagement zijn pompen nodig. Als hovenier heeft u vaak te maken met water aanvoer of water afvoer. Hierbij kunt u denken aan hemelwater, grondwater of oppervlaktewater. Hier hebben wij verschillende pomptoepassingen voor zoals bronpompen, zelfaanzuigende pompen, dompelpompen, regenwater recuperatie, pompputten en hydrofoorsets. Voor meer informatie over onze toepassingen voor hoveniers kunt u altijd contact met ons opnemen.

Daarnaast werkt Jansen Pompentechniek volledig merkonafhankelijk. Hierdoor kunnen wij voor iedere situatie een geschikte pomp of pompsysteem leveren aan hoveniers. Waar u ook naar op zoek bent, voor iedere situatie hebben wij een geschikte oplossing. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide productkennis weten wij precies welke pomp(systeem) het beste bij uw specifieke vraag past.

JANSEN POMPENTECHNIEK

Behalve voor dienstverlenende bedrijven staat Jansen Pompentechniek ook klaar voor industriële afnemers, onder meer voor de natuursteen-, papier-, en levensmiddelenindustrie. Niet alleen voor verkoop, installatie, onderhoud en reparatie van pompen, pompsystemen en appendages bent u bij ons aan het juiste adres, ook voor advies staan we vanzelfsprekend graag voor u klaar.

 • Ruim 25 jaar ervaring
 • Uitgebreid aanbod
 • Persoonlijke service en advies
 • Merk onafhankelijk
 • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Ontvang vrijblijvend advies en een offerte op maat

Bent u actief als hovenier? Zoekt u naar een effectieve oplossing voor een specifiek vraagstuk binnen uw branche? De specialisten van Jansen Pompentechniek BV zijn u graag van dienst. Ook voor vrijblijvend advies of een offerte op maat kunt u bij ons terecht.

Neem contact met ons op door te mailen naar info@pompentechniek.nl of te bellen naar +31(0)485371318.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

  Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


  ×