Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Pomptypen

Voor elke situatie een oplossing

Jansen Pompen – en Watertechniek is specialist in pompentechniek en heeft verschillende pomptypen beschikbaar. Voor elke situatie kunnen we pompen snel leveren, we bieden voor iedere situatie een oplossing. Wij leveren producten van een hoge kwaliteit, uiteraard zijn deze van te voren ruim getest. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat u altijd een pomp van de beste kwaliteit krijgt geleverd. Bekijkt u op deze pagina welke pomptypen wij in ons assortiment hebben en maak uw keuze!

Verschillende pomptypen

Jansen Pompentechniek BV is al meer dan 20 jaar actief in de pompenbranche en is dan ook uitgegroeid tot een begrip. Met ons uitgebreide assortiment met verschillende pomptypen en onze kennis waarborgen wij kwaliteit en service. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere pompinstallaties, beregeningssystemen, zwembadpompen, afvalwaterputten en diverse pomptypen.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de verschillende pomptypen in ons assortiment? Of wilt u een bepaald type pomp bestellen? Kijk in onze webshop of neem contact op met Jansen Pompentechniek BV. Bel +31(0)485371318 of mail naar info@pompentechniek.nl.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×