Pompsoorten

Kennis en expertise

Jansen Pompen – en Watertechniek heeft met ruim 20 jaar ervaring alle kennis en expertise in huis om u van dienst te zijn. Wij hebben verschillende pompsoorten in ons assortiment. Op deze pagina kunt u zien welke pompsoorten onder andere bij ons verkrijgbaar zijn en wij voor u kunnen installeren:

Verkoop, installatie en onderhoud

Wij realiseren ons dat elke opdracht en toepassing uniek is. Pompen- en watertechniek is maatwerk, wij zetten dan ook alleen goed opgeleid en deskundig personeel in om advies te geven of problemen te verhelpen. Jansen Pompen- en Watertechniek is werkzaam voor MKB-bedrijven en industriële bedrijven, maar kan particulieren ook zeker van dienst zijn.

Niet alleen de verkoop van de verschillende pompsoorten, maar ook de installatie en het onderhoud van pompen en systemen nemen wij graag voor onze rekening. Tevens kunnen wij u van advies voorzien wanneer er zich problemen voordoen. Kortom: wij hebben klantgerichtheid en kennis van zaken hoog in het vaandel staan.

 

Vragen over onze pompsoorten?

Heeft u vragen over bepaalde pompsoorten? Of heeft u een vraag over het bestellen van onze producten in de webshop? Neem dan contact met ons op via +31(0)485-371318 of mail naar info@pompentechniek.nl.

Bedrijfsbus en pompen