slider-bg-1
water

Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

+31(0)6 8397 2074

water

Argal pompen

Argal pompen

Argal pompen voldoen aan strenge door ISO gestelde eisen

Argal pompen is al jaren bezig met het ontwikkelen van de meest geavanceerde Argal chemical pumps. Argal pompen staan bekend om de hoge kwaliteit op zowel het mechanische- als hydraulische vlak. Argal pompen voldoen aan alle eisen die gesteld worden aan kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid . Argal pompen zijn ISO 9001:2000 gecertificeerd.

Jansen Water- en Pompentechniek biedt een uitgebreid assortiment pompen die het verpompen van zowel schoon als vuil water succesvol kunnen worden ingezet. Onderstaand bieden wij een impressie van het complete leveringsprogramma van Argal pompen.

  • Zelfaanzuigende pompen met horizontale as
  • Verticale centrifugaalpompen
  • Semi-axiale centrifugaalpompen met verticale as
  • Horizontale centrifugaalpompen
  • Zelfaanzuigende en normaalaanzuigende chemie pompen

Jansen Water- en Pompentechniek heeft zich al jaren gespecialiseerd op alles wat te maken heeft met het transporteren van allerlei soorten vloeistoffen. Het leveringsprogramma van de pompen is door deskundige medewerkers nauwkeurig samengesteld. U vindt hier o.a. de Argal pompen waarnaar u opzoek bent.

Wenst u meer informatie over het gebruik van de Argal pompen in uw situatie, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zullen u graag adviseren over o.a. onze Argal pompen.