Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Dompel pomp

Dompel pomp handig en heel eenvoudig in gebruik

De dompel pomp biedt veel voordelen. Wanneer er sprake is van het snel willen wegpompen van een teveel aan water, kunt u eenvoudig gebruik maken van een dompel pomp. Staat uw kelder vol water? Dan is deze pomp voor u de uitkomst.

Dompel pomp, gemak dient de mens

De dompel pomp pompt het water voor ongeveer 3 tot 5 cm weg en de rest kunt u dan gemakkelijk verwijderen met een stof- of waterzuiger. Een dompel pomp is verkrijgbaar van verschillende merken. U kunt bij ons voor een kwalitatief hoogwaardige dompel pomp keuze maken uit ons ruime assortimentdompelpompen en dompel pomp benodigdheden.

De specialist op het gebied van technische watervoorzieningen

U bent op zoek naar de juiste dompel pomp, een pomp die voldoet aan al uw specifieke wensen en wij zijn een bedrijf dat alles af weet van dompelpompen, wangen pompen, beluchters, saer pompen, bouwpompen, waterpompen. Graag nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder.

Ontvang meer informatie over een dompel pomp

Jansen Pompentechniek BV verkoopt niet alleen de beste dompelpompen, wij geven u ook altijd deskundig advies over alle voorkomende watervoorzieningen. U kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken voor een dompel pomp op telefoonnummer 0485-371318. Mailen kan ook: info@pomptechniek.com.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×