Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
 • Ruim 25 jaar ervaring
 • Uitgebreid aanbod
 • Persoonlijke service en advies
 • Merk onafhankelijk
 • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Waterpompen

Vakkundige kennis

Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in waterpompen? Jansen Pompentechniek BV kan u helpen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het plaatsen, leveren en het onderhoud van deze pompen. Ook voor advies kunt u bij ons terecht. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in de pompenbranche en kunnen hierdoor u op al deze vlakken uitstekend van dienst zijn. Wilt u meer weten over onze waterpompen? Neem dan direct contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

De verschillende waterpompen

Waterpomp is een parapluterm voor verschillende pompsystemen. Hieronder vallen:

 • Beregeningspomp
 • Tuinpompen
 • Motorpompen
 • Vijverpompen
 • Dompelpompen

Ieder van deze waterpompen wordt voor verschillende doeleinden gebruikt. Het is dan ook verstandig, wanneer u een waterpomp wilt aanschaffen, om informatie in te winnen over de verschillende pompen. Onze medewerkers kunnen alles vertellen over de verschillende waterpompen.

Waterpompen

Vakkundige kennis

Waterpompen worden ingezet om water rond te pompen. Dit kan zijn dat grondwater naar de oppervlakte gepompt wordt om bijvoorbeeld te gebruiken als blus- of drinkwater. Het kan ook zijn dat de pomp wordt gebruikt in een vijver om een waterval te creëren. In de meeste van deze gevallen wordt de pomp in water of een andere vloeistof geplaatst. Hierdoor moet deze waterdicht zijn. De reparatie en de onderhoud vergt kennis. Onze medewerkers kunnen u hierbij uitstekend helpen.

Snel en makkelijk bestellen

Heeft u al een idee welke waterpomp u wilt hebben? Dan kunt u deze ook eenvoudig bij ons in de webshop bestellen. Hier vindt u verschillende waterpompen. Via de zoekbalk kunt u het gewenste product gemakkelijk zoeken. Waarna u het artikel in het winkelwagentje zet om zo de bestelling te plaatsen. U kunt uw order ook bij ons af komen halen. Dan kunnen u meteen advies geven over het door u bestelde product.

Plaats direct een bestelling!

Wilt u direct een waterpomp bestellen? Of heeft u nog vragen? Neem dan meteen contact met ons op. Dit kan door ons een e-mail te sturen naar info@pompentechniek.nl of te bellen naar 0031(0)485 371 318. Uiteraard kunt u ook een bezoekje brengen aan onze webshop. Ontdek snel ons ruime aanbod aan waterpompen.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

  Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


  ×