Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Centrifugaalpomp

Centrifugaalpomp van Jansen Pompentechniek BV

Wat is een centrifugaalpomp?
De centrifugaalpomp valt onder de categorie turbopompen en is een van de meest gebruikte en meest voorkomende pompen. Afhankelijk van uw doelstelling kunt u een samen met onze deskundige medewerkers een keuze maken uit ons uitgebreide assortiment.

Vele voordelen van een centrifugaalpomp

De centrifugaal pomp heeft over het algemeen een eenvoudige constructie. Hierdoor zijn de ontwikkelingskosten lager, wat resulteert in een lagere aanschafprijs. Sommige varianten van de centrifugaalpomp, zoals de centrale verwarming circulatoren, zijn pakkingbusloos. Daardoor kunnen er geen lekkages ontstaan.

Op zoek naar een centrifugaalpomp?

Bij Jansen Pompentechniek BV beschikken we over een ruim assortiment aan centrifugaalpompen. U vindt bij ons onder andere periferische pompen, open impeller pompen, circulatiepompen en magneetkoppelingspompen. Onze servicegerichte medewerkers informeren u graag en zorgen er door advies op maat voor, dat u de centrifugaalpomp aanschaft die voor u het meest geschikt is.

Meer informatie over o.a. een centrifugaalpomp

Voor meer informatie over de centrifugaalpomp, maar ook voor andere soorten pompen, systemen en appendages verwijzen wij u graag naar onze website: pompentechniek.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 0485-371318 en per e-mail op info@pomptechniek.com. info@pomptechniek.com

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×