Dompelpompen

Dompelpompen eenvoudig en snel, een klasse apart

Wat zijn eigenlijk dompelpompen?
Daar waar een teveel aan water snel en op een eenvoudige manier weggepompt moet worden, maakt men gebruik van zogeheten dompelpompen. Is uw kelder bijvoorbeeld ondergelopen of is er op een andere plaats een teveel aan water? Dan zijn deze dompelpompen voor u een uitkomst.

Dompelpompen omdat gemak de mens dient

De dompelpompen pompen het water voor ongeveer 3 tot 5 cm weg en de rest kunt u dan gemakkelijk verwijderen met een stof- of waterzuiger. Er zijn een hele hoop verschillende merken dompelpompen en dompelpomp benodigdheden. Het is daarom handig om aan de dompelpompenspecialist een deskundig advies vragen over alle merken en welke u aangeraden wordt.

Zoekt u een specialist op het gebied van technische watervoorzieningen, een bedrijf dat alles af weet van dompelpompen, Insteekpompen, beluchter, schachtpompen, bouwpompen?

Jansen Watertechniek verkoopt niet alleen de beste dompelpompen, ze geven u ook altijd deskundigadvies over alle voorkomende watervoorzieningen. U kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken op telefoonnummer 0485-371318. Mailen kan ook: info@pomptechniek.com