Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Dompelpompen

Dompelpompen eenvoudig en snel, een klasse apart

Wat zijn eigenlijk dompelpompen?
Daar waar een teveel aan water snel en op een eenvoudige manier weggepompt moet worden, maakt men gebruik van zogeheten dompelpompen. Is uw kelder bijvoorbeeld ondergelopen of is er op een andere plaats een teveel aan water? Dan zijn deze dompelpompen voor u een uitkomst.

Dompelpompen omdat gemak de mens dient

De dompelpompen pompen het water voor ongeveer 3 tot 5 cm weg en de rest kunt u dan gemakkelijk verwijderen met een stof- of waterzuiger. Er zijn een hele hoop verschillende merken dompelpompen en dompelpomp benodigdheden. Het is daarom handig om aan de dompelpompenspecialist een deskundig advies vragen over alle merken en welke u aangeraden wordt.

Zoekt u een specialist op het gebied van technische watervoorzieningen, een bedrijf dat alles af weet van dompelpompen, Insteekpompen, beluchter, schachtpompen, bouwpompen?

Jansen Pompentechniek BV verkoopt niet alleen de beste dompelpompen, ze geven u ook altijd deskundigadvies over alle voorkomende watervoorzieningen. U kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken op telefoonnummer 0485-371318. Mailen kan ook: info@pomptechniek.com

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×