Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Peristaltische pomp

Peristaltische pompen bij Jansen Pompentechniek BV

Wat is een peristaltische pomp?

Een peristaltische pomp wordt ook wel een slangenpomp genoemd. Deze pomp is speciaal ontwikkeld om vloeistoffen veilig te kunnen pompen. Er bestaan verschillende uitvoeringen, afhankelijk van uw doelstelling kunt u uw keuze maken uit ons brede assortiment,

Voordelen van een peristaltische pomp

Een peristaltische pomp heeft als voordelen dat de hoeveelheid vloeistof die men wil pompen, heel fijn afgestemd kan worden. Daarnaast kan deze pomp, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de centrifugaalpomp, twee kanten opdraaien. Een peristaltische pomp is eenvoudig te onderhouden en omdat een peristaltische pomp zijn eigen onderdruk creëert is het niet erg als deze zonder vloeistof komt te staan.

Op zoek naar een peristaltische pomp?

U slaagt zeker bij Jansen Pompentechniek. Welke pomp het best op uw behoefte aansluit, kunt u bespreken met onze servicegerichte, deskundige en ervaren medewerkers. In de productgroep Pompmerken hebben wij producten van Allweiler en Boyser beschikbaar.

Voor meer informatie over de peristaltische pomp en andere pompen verwijzen wij u graag naar onze website: pompentechniek.nl. U kunt ons ook bereiken op telefoonnummer 0485-371318 of via e-mail op info@pomptechniek.com.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×