Pompen

De specialist in de pompenbranche

Jansen Pompen- en Watertechniek is dé specialist op gebied van pompen en alles wat daarbij komt kijken. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in de pompenbranche en kunnen u helpen bij de aanschaf, installatie en het onderhoud van de verschillende pompen. Daarnaast kunt u ook bij ons advies inwinnen over problemen die u tegenkomt.

Ons aanbod pompen

Bij Jansen Pompen en Watertechniek bent aan het juiste adres voor verschillende pomptypen. Wij leveren onder andere de volgende pompen:

  • Bronpompen
  • Verdringerpompen
  • Dompelpompen
  • Centrifugaalpompen
  • Zwembadpompen

 

Dit is slechts een greep uit ons aanbod, wij kunnen nog diverse andere pomptypen leveren. Wilt u meer weten over onze uitgebreide pompencollectie? Neem dan contact met ons op.

Pompen

Onze klanten

Wij werken niet alleen voor MKB-bedrijven of industriële afnemers, ook particulieren kunnen bij ons terecht voor de aanschaf, installatie en het onderhoud van verschillende pompen. Wij hebben ervaring op beide gebieden en weten dan ook precies wat er komt kijken bij de installatie van een pomp bij een groot of klein bedrijf.

Gemakkelijk online bestellen

Heeft u al een idee wat voor een pomp u graag wilt installeren? Dan is het bij ons ook mogelijk om deze online te bestellen. In onze webshop kunt u diverse pompen vinden. Uw producten worden dan eenvoudig thuisbezorgd.

Weet u niet helemaal zeker of het wel de geschikte pomp voor uw doeleinde is? Dan kunt u het artikel ook op locatie afhalen en tegelijk om advies vragen. Houd er wel rekening mee dat het product dan mogelijk niet op voorraad ligt. Wilt u er zeker van zijn dat uw pomp beschikbaar is, plaats dan een bestelling en vermeld dat u deze graag op ons bedrijf wilt ophalen. Dit is geheel gratis.

Contact met Jansen Pompen- en Watertechniek

Wilt u graag meer weten over de verschillende pomptypen die wij beschikbaar hebben? Neem dan direct contact met ons op. Dit kunt u eenvoudig doen door het contactformulier in te vullen. Ook kunt ons telefonisch bereiken op 0031(0)485 371 318 of te mailen naar info@pompentechniek.nl. Jansen Pompen- en Watertechniek helpt u graag verder.