slider-bg-1
water

Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

+31(0)6 8397 2074

water

Kelderpompen

Kelderpompen van Jansen Watertechniek

Jansen Watertechniek specialiseert zich in de levering en installatie van verschillende soorten pompen. In ons assortiment vindt u vele soorten waterpompen, evenals complete systemen en appendages. Ook voor de door u gezochte kelderpompen kunt u bij ons terecht.

Deskundig advies bij de aankoop van kelderpompen

Wij leveren uitsluitend hoge kwaliteit. Kelderpompen zijn een type dompelpomp en worden elektrisch aangedreven. Aangezien wij een ruime product keuze aanbieden zijn er altijd voor u geschikte kelderpompen voorradig. Laat u zich voor de juiste kelderpompen deskundig adviseren door een van onze vriendelijke medewerkers.

Een advies voor de meest geschikte kelderpompen

Onze deskundige en ervaren medewerkers adviseren u graag in het make van uw keuze voor de meest geschikte kelderpompen, want service en kwaliteit leveren aan onze klanten heeft bij ons topprioriteit.

Meer weten over ons assortiment aan kelderpompen?

Voor meer informatie over kelderpompen, maar ook voor een compleet overzicht van onze andere diensten, verwijzen wij u graag naar onze website: www.pompentechniek.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 0485-371318 en per e-mail op info@pomptechniek.nl.