Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
 • Ruim 25 jaar ervaring
 • Uitgebreid aanbod
 • Persoonlijke service en advies
 • Merk onafhankelijk
 • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Dompelpomp

Het adres voor de aanschaf, onderhoud en installatie van uw Dompelpomp

Bent u op zoek naar een dompelpomp voor het oppompen van grondwater? Jansen Pompentechniek BV kan u helpen. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in de pompenbranche en kunnen u hierdoor op verschillende gebieden van dienst zijn. Of het nu gaat om de installatie van een pomp, de onderhoud of u graag advies wilt, bij ons bent u aan het juiste adres.

Waar kunt u een dompelpomp voor gebruiken

Een dompelpomp, ook wel klokpomp genoemd, is een waterpomp en kan dus ingezet worden om water naar de oppervlakte te pompen. Dit type pomp wordt volledig in een vloeistof ondergedompeld om deze zo omhoog te pompen. Dompelpompen worden vaak ingezet bij:

 • Het verlagen van grondwater
 • Het oppompen van grondwater voor bijvoorbeeld bluswater of drinkwater
 • Wegpompen van water

Aandrijving dompelpomp

Wanneer u een dompelpomp aanschaft, dan kunt u uit diverse typen kiezen. Het verschil tussen de dompelpompen is de aandrijving. U heeft de keuze uit elektrisch, hydraulisch of elektromechanisch. Per aandrijving verschilt waar de pomp het beste voor in kunt zetten. Wilt u meer weten over welke dompelpomp het meest geschikt is voor uw werkzaamheden? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij kunnen u alles vertellen over dit type pomp.

Onderhoud en reparatie

Omdat dit type pomp in vloeistof ondergedompeld wordt, moeten dompelpompen waterdicht zijn. Mocht er onverhoopt een probleem bij uw pomp voordoen, dan is het verstandig om het probleem door een specialist te laten repareren. Zo weet u zeker dat uw dompelpomp op de juiste manier gemaakt wordt. Onze vakkundige medewerkers hebben ervaring met de onderhoud en reparatie van dit type pompen. Heeft u een probleem met uw pomp? Dan kunnen zij u uitstekend van dienst zijn.

Dompelpomp

Onderhoud en reparatie

Omdat een dompelpomp in vloeistof ondergedompeld wordt, moeten dompelpompen waterdicht zijn. Mocht er onverhoopt een probleem bij uw pomp voordoen, dan is het verstandig om het probleem door een specialist te laten repareren. Zo weet u zeker dat uw dompelpomp op de juiste manier gemaakt wordt. Onze vakkundige medewerkers hebben ervaring met de onderhoud en reparatie van dit type pompen. Heeft u een probleem met uw pomp? Dan kunnen zij u uitstekend van dienst zijn.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

  Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


  ×