Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Soorten pompen

De vele soorten pompen van Jansen Pompentechniek BV

Jansen Pompentechniek BV is specialist in levering, installatie en onderhoud van vele verschillende soorten pompen. Onder de soorten pompen die wij in ons assortiment voeren, vallen onder andere dompelpompen, bronpompen, zwembadpompen en verdringerpompen. Naast een breed aanbod aan soorten pompen leveren wij ook systemen en appendages.

Soorten pompen en merken

Wij zijn onafhankelijk leverancier van vele soorten pompen en vele merken. Een kleine greep uit ons assortiment: circulatiepompen, drukverhoging installaties, doseerpompen en tandwielpompen. Alle gangbare merken zijn bij ons verkrijgbaar. Enkele kwaliteitsmerken die wij voeren zijn Alpha, Badu, Faggiolati en Varisco. U ziet: voor alle soorten pompen bent u bij ons het juiste adres!

Service en kwaliteit van toepassing op alle soorten pompen

Naast een breed assortiment in soorten pompen, vinden wij service en kwaliteit zeer belangrijk. Wij adviseren u daarom graag en deskundig in zaken als waterzuivering, waterontharding en afvalwaterzuivering. Onze medewerkers hebben veel specialistische kennis en ervaring en helpen u graag.

Voor meer informatie over de soorten pompen en installaties die wij aanbieden kunt u terecht op onze website:pompentechniek.nl.
Liever persoonlijk contact? Bel ons dan op telefoonnummer 0485-371318. Mailen is ook mogelijk: info@pomptechniek.com.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×