Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Pedrollo pompen

Pedrollo pompen

Pedrollo heeft uitgebreide ervaring met het produceren van pompen. Zij maken namelijk al pompsystemen sinds 1974. Kenmerkend voor Pedrollo pompen zijn dat ze gemakkelijk in gebruik zijn. Daarnaast zijn ze voor ieder doeleinde geschikt. Wij hebben een groot assortiment van dit type pompsystemen. Wij kunnen u ook helpen bij de installatie en het onderhoud van verschillende pompen.

Ons aanbod Pedrollo pompen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de aanschaf van pompen van dit merk. Zo hebben wij:

Dit is een klein overzicht van ons assortiment. Bent u op zoek naar een andere pomp van Pedrollo? Kijk dan eens op onze website onder merken. Hier vindt alle pompen die wij van dit merk beschikbaar hebben. Uiteraard kunt u ook contact met ons op nemen voor meer informatie.

Jarenlange ervaring

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in de pompenbranche. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de installatie van een pomp, maar ook voor het onderhoud en advies bent u bij ons op de juiste plek. Wij werken met zowel industriële afnemers als met particulieren. Door onze ervaring hebben wij de kennis in huis om beiden uitstekend van dienst te kunnen zijn. Waar u uw pomp ook voor wilt gebruiken, wij kunnen u helpen.

Pedrollo pompen bestellen in de webshop

Wilt u makkelijk en snel een Pedrollo pomp bestellen? Dat kan in onze webshop. Hier vindt u een ruim aanbod aan verschillende pompsystemen. U kunt uw bestelling thuis laten bezorgen, maar tevens is het ook mogelijk om uw artikelen bij ons af te komen halen. Mocht u nog eventuele vragen hebben of advies over bepaalde zaken willen, dan kunnen wij deze meteen beantwoorden.

Pedrollo pompen

Meer informatie en advies over Pedrollo pompen

Bent u op zoek naar een Pedrollo pomp? Wij kunnen u helpen. Voor meer informatie kunt u direct ons contactformulier invullen. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken via +31(0)485 371 318 of te mailen naar info@pompentechniek.nl. Wij hebben een groot aanbod aan Pedrollo pompen, dus ook de geschikte pomp voor u.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×