Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Matra pompen

Matra is een toonaangevend Italiaans bedrijf met een uitgebreid assortiment en deels genormaliseerd pompen en aanverwante producten. De producten van Matra zijn scherp geprijsd en door een grote beschikbare omvang bovendien snel leverbaar. Jansen Pompentechniek BV kan veel Matra-producten binnen afzienbare tijd leveren. Wij kunnen u ook helpen bij de installatie en het onderhoud van verschillende pompen.

Ons aanbod Matra pompen

Bij Jansen Pompentechniek BV bent u aan het juiste adres voor de aanschaf van pompen van dit merk. De mogelijkheden zijn zeer divers: van standaard, centrifugaalpompen tot hoge-druk-pompen, circulatiepompen en dompelpompen. Specifiek voor dit pompmerk zijn dat naast de 230V en 400V varianten ook 12V en 24V pompen beschikbaar zijn. Matra pompen worden bovendien veelvuldig ingezet in de scheepvaart.

Voor dit pompmerk leveren wij onder andere:

Dit is een klein overzicht van ons assortiment. Bent u op zoek naar een andere pomp of product van Matra? Ook voor toebehoren van dit merk bent u bij ons aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan niveauschakeling of schakelkasten.

Kijk ook eens op onze website onder merken. Hier vindt u alle pompen die wij van dit merk beschikbaar hebben. Uiteraard kunt u ook contact met ons op nemen voor meer informatie.

Jarenlange ervaring

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in de pompenbranche. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de installatie van een pomp, maar ook voor het onderhoud en advies bent u bij ons op de juiste plek. Wij werken met zowel industriële afnemers als met particulieren. Door onze ervaring hebben wij de kennis in huis om beiden uitstekend van dienst te kunnen zijn. Waar u uw pomp ook voor wilt gebruiken, wij kunnen u helpen.

Bestel eenvoudig in onze webshop

Wilt u makkelijk en snel een Matra pomp bestellen? Dat kan in onze webshop. Hier vindt u een ruim aanbod aan verschillende pompsystemen. U kunt uw bestelling thuis laten bezorgen, maar tevens is het ook mogelijk om uw artikelen bij ons af te komen halen. Mocht u nog eventuele vragen hebben of advies over bepaalde zaken willen, dan kunnen wij deze meteen beantwoorden.

Neem direct contact op

Bent u op zoek naar een Matra pomp? Wij kunnen u helpen. Voor meer informatie kunt u direct ons contactformulier invullen. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken via +31(0)485 371 318 of te mailen naar info@pompentechniek.nl. Wij hebben een groot aanbod aan Matra pompen, dus ook de geschikte pomp voor u.

Klik hier voor meer specifieke informatie over Matra pompen!

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×