Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Water pompen

Water pompen van formaat bij Jansen Pompentechniek BV

Bent u opzoek naar een geschikte water pomp?
Dan gaat u natuurlijk naar www.jansenwatertechniek.com. Al sinds 10 jaar zijn wij succesvol en toonaangevend wanneer het gaat om pompen en watertechniek in Nederland. Wij zijn dealer van alle gangbare pompen en benodigdheden voor de water pomp.

Deskundigheid voorop wanneer het gaat om een goede water pomp

Dankzij onze grote kennis en deskundigheid op het gebied van de pompen, beregeningssystemen, waterbehandeling en waterrecycling bent u voorts verzekerd van een goede voorlichting over de water pomp. De waterpompen die u bij ons bestelt voldoet aan de gestelde eisen. Verder is dexr pomp duurzaam en betrouwbaar en stopt onze service niet bij de voordeur.

Jansen Pompentechniek BV is van alle markten thuis. Wij leveren niet alleen uw water pomp, maar zorgen desgewenst ook voor de installatie en het onderhoud van de water pomp. Besluit u een water pomp aan te schaffen, dan bent u verzekerd van een goede kwaliteit en een dito service.

De uitstekend opgeleide medewerkers van het bedrijf willen u graag te allen tijde vrijblijvend van passend advies dienen over de water pomp.

Voor meer informatie over de water pomp

Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 0485-371318 en per e-mail via info@pomptechniek.com

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×