slider-bg-1
water

Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

+31(0)6 8397 2074

water

Grondwater pomp

Grondwater pomp is een aanwinst voor waterverbruikers

Gebruikt u veel water om het huis, bijvoorbeeld voor het beregenen van uw tuin, schoonmaken van uw erf en stallen? Bent u veel water kwijt tijdens uw productie proces?
U kunt veel kosten besparen met het installeren van eengrondwater pomp. Is een grondwater pomp ook iets voor u, kijkt u dan even verder;

Grondwater pomp is economisch aantrekkelijk

Een grondwater pomp is bijna overal te plaatsen in Nederland. Voor het installeren van deze pomp heeft u natuurlijk een pomp nodig, leidingen en koppelstukken. Via een lange buis wordt een put geslagen waaruit het grondwater wordt aangeboord. Nadat de grondwater pomp is geïnstalleerd, betaalt u alleen nog voor het stroomverbruik van de grondwater pomp. Indien u veel water gebruikt, kunt u veel geld besparen met een grondwater pomp.

Grondwater pomp met zuiveringsfilter een milieu bewuste keuze

U kunt in combinatie met uw grondwater pomp een zuiveringsfilter plaatsen om het grondwater te zuiveren. Gefilterd grondwater kunt u gebruiken voor allerlei doeleinden zoals schoonmaken, het doorspoelen van het toilet, als koelwater of als drinkwater voor uw dieren. Voor alle voordelen van een grondwater pomp neemt u contact op met de specialisten van Jansen Watertechniek.

Ieder situatie is anders, daarom staan wij klaar om u te informeren en adviseren bij de eventuele aanschaf van eengrondwater pomp. U kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken op telefoonnummer 0485-371318. Mailen kan ook:info@pomptechniek.com