Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Grondwater pomp

Grondwater pomp is een aanwinst voor waterverbruikers

Gebruikt u veel water in of om uw bedrijf, bijvoorbeeld als proces- of koelwater, voor het beregenen van uw kwekerij of het schoonmaken van uw erf en stallen? Bent u veel water kwijt tijdens uw productie proces?
U kunt veel kosten besparen met het installeren van een grondwater pomp. Is een grondwater pomp ook iets voor u, kijkt u dan even verder;

Grondwater pomp is economisch aantrekkelijk

Een grondwater pomp of bronpomp is bijna overal te plaatsen in Nederland. Voor het installeren van een dergelijk systeem heeft u natuurlijk een pomp nodig, leidingen en koppelstukken. Om het grondwater te bereiken wordt een put geboord of gepulst. Nadat de grondwater pomp is geïnstalleerd, betaalt u alleen nog voor het stroomverbruik van de grondwater pomp. Indien u veel water gebruikt, kunt u daarom veel geld besparen met een grondwater pomp.

Grondwater pomp met zuiveringsfilter een milieu bewuste keuze

U kunt in combinatie met uw grondwater pomp een zuiveringsfilter plaatsen om het grondwater te zuiveren. Gefilterd grondwater kunt u gebruiken voor allerlei doeleinden zoals schoonmaken, het doorspoelen van toiletgroepen, als koelwater of als drinkwater voor uw dieren. Voor alle voordelen van een grondwater pomp neemt u contact op met de specialisten van Jansen Pompentechniek.

Ieder situatie is anders, daarom staan wij klaar om u te informeren en adviseren bij de eventuele aanschaf van een grondwater pomp. U kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken op telefoonnummer 0485-371318. Mailen kan ook: info@pomptechniek.com

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×