slider-bg-1
water

Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

+31(0)6 8397 2074

water

Grondwaterpomp

Zoekt u een grondwaterpomp?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat de installatie van een grondwaterpomp voor de besproeiing van uw tuin? Jansen Pompen en Watertechniek biedt uitkomst. Wij kunnen u niet alleen helpen de plaatsing van deze pomp, maar ook het onderhoud kunnen wij uit handen nemen. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren welke pomp u het beste kunt plaatsen. Samen met u kijken wij dan waar u deze voor wilt gebruiken en wat de mogelijkheden zijn.

Functie grondwaterpompen

Een grondwaterpomp kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Er zijn dan ook verschillende grondwaterpompen. Zo zijn er onder andere:

  • Dompelpompen voor het verlangen van grondwater
  • Dompelpompen voor het oppompen van grondwater voor bluswater of drinkwater
  • Bronpompen die functionering als een beregeningssysteem

Bij ons bent u aan het juiste adres voor al deze verschillende pompsystemen. Onze medewerkers kunnen u adviseren welke grondwaterpomp het meest geschikt is voor wat u voor ogen had.

Vakkundige installatie

Er komt heel wat kijken bij het plaatsen van een grondwaterpomp. Zo moet er buizen aangelegd worden om het grondwater te kunnen bereiken. Daarnaast moet er op gelet worden hoe diep de pomp geslagen wordt om de kwaliteit te waarborgen. In Amsterdam is het bijvoorbeeld het geval dat wanneer de buizen te diep aangelegd worden er zout water naar boven komt. Onze monteurs beschikken over de kennis om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van het water gewaarborgd wordt.

Grondwaterpomp

Profiteer van onze ervaring

Wij zijn al meer dan 25 jaar werkzaam in de pompenbranche. In deze jaren hebben wij al veel bedrijven en particulieren naar tevredenheid geholpen. Wij kunnen u dus uitstekend helpen bij de installatie van een grondwaterpomp. Ook voor advies kunt u ons inschakelen. Ons deskundig personeel staat u graag te woord.

Neem direct contact met ons op

Zoekt u naar een specialistisch bedrijf voor de installatie of onderhoud van een grondwaterpomp? Jansen Pompen en Watertechniek kan u helpen. Wilt u graag meer weten over onze pompen of de installatie daarvan? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier. Ook kunt u ons bellen op +31(0)485 371 318 of stuur een mailtje naar info@pompentechniek.nl. Wij helpen u graag bij de installatie, onderhoud of levering van een grondwaterpomp.