Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Pomp grondwater

Pomp grondwater voor tuin of moestuin

Als u op een kostenbesparende manier uw gazon, tuin of moestuin wilt onderhouden, dan kunt u het slaan van een pomp grondwater overwegen. Hiermee voorkomt u dat kostbaar drinkwater wordt gebruikt voor het bewateren van gras, planten of groente. Voor een degelijke pomp kunt u vertrouwen op het deskundig advies van onze bekwame en behulpzame medewerkers. Wij zijn u graag van dienst bij de aanschaf van de juiste pomp grondwater.

Pomp grondwater is milieuvriendelijk en goedkoop

Een pomp grondwater bestaat uit een filterbuis die wordt aangebracht onder het grondwaterniveau. Hierop wordt een buizensysteem gemonteerd dat aansluit op de zich boven de grond bevindende pomp. Op deze wijze ontstaat niet alleen een milieuvriendelijke manier van irrigatie, maar ook een relatief goedkope. Kortom een pomp grondwater is eenvoudig in gebruik en bespaart onnodige hoge waterkosten.

Deskundig en uitvoerig advies over pomp grondwater

Naast de aanschaf van de pomp grondwater, de benodigde leidingen en het slaan van de put, moet u ook rekening houden met het eventuele stroomverbruik van deze pomp. Bij Jansen Pompentechniek BV krijgt u uitgebreid advies over aanschaf, aanleg en gebruik van de pomp grondwater.

Voor meer informatie over de pomp grondwater

Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 0485-371318 en per e-mail via info@pompentechniek.nl. Uiteraard kunt u voor informatie en advies voor een pomp grondwater ook contact opnemen via ons contactformulier.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×