Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

industriële pompen

Jansen Pompentechniek BV: van bronpompen tot industriële pompen

Bent u op zoek naar industriële pompen?

Bij Jansen Pompentechniek BV bent u aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in industriële pompen en hebben ongetwijfeld ook de pomp voor uw werkterrein. Ons assortiment aan pompen is zeer uitgebreid. U hebt de keuze uit alle gangbare soorten pompen die wereldwijd geproduceerd worden.

Jansen Pompentechniek BV levert professionele pompinstallaties aan de levensmiddelenindustrie, producenten van natuursteen en papier, maar ook aan zwembaden. Met onze kennis en ervaring op het gebied van technische watervoorzieningen adviseren we u graag over de industriële pompen die aansluiten bij uw bedrijfsvoering en productieproces. We zorgen voor vakkundige installatie en dito onderhoud van de meeste industriële pompen.

Alle onze industriële pompen op een rij

Op onze website www.jansenwatertechniek.com vindt u een overzicht van de industriële pompen, die door ons geleverd en geïnstalleerd worden. Documentatie over deze pompen en hun toepassing is direct op de site toegankelijk. Extra informatie kunt u online opvragen, maar u kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen.

Mocht u meer informatie wensen, dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0485-371318 of via e-mail opinfo@pomptechniek.com.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×