Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Tellarini pompen

Tellarini pompen dé specialist in zijkanaal zelfaanzuigende pompen

Wanneer u op zoek bent naar pompen van een hoogwaardige kwaliteit die in staat zijn moeiteloos grote hoeveelheden vloeistoffen te verpompen en ook nog de mogelijkheid bieden de draairichting om te keren. Jansen Pompentechniek BVhebben een scala Tellarini pompen in ons pompenprogramma opgenomen.

Tellarini pompen blootgesteld aan voortdurende innovatie

Onze deskundige medewerkers werken graag met Tellarini pompen. Wij kunnen u de bronzen en roestvaste zijkanaalwaaierpompen van Tellarini pompen tegen zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden. De perfecte manier waarop deze pompen zelfaanzuigend zijn en probleemloos vloeistoffen met of zonder lucht/gas bellen verpompen is van de hoogste klasse.

Onze deskundige medewerkers zijn perfect instaat om u alle ‘inns en ‘outs ’van de Tellarini pompen te vertellen. Specifiek afgestemd op uw situatie, kunnen zij u uitleggen of de Tellarini pompen de voor u beste oplossing zijn. Naast deze pompen hebben wij vele andere grote pompenmerken opgenomen in ons programma.

Wilt u meer weten over Tellarini pompen of andere bekende pompmerken
Neemt u hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij delen graag onze kennis en helpen u een verantwoord stapje verder.

 

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×