slider-bg-1
water

Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

+31(0)6 8397 2074

water

Tellarini pompen

Tellarini pompen dé specialist in zijkanaal zelfaanzuigende pompen

Wanneer u op zoek bent naar pompen van een hoogwaardige kwaliteit die in staat zijn moeiteloos grote hoeveelheden vloeistoffen te verpompen en ook nog de mogelijkheid bieden de draairichting om te keren. Jansen Water- en Pompentechniekhebben een scala Tellarini pompen in ons pompenprogramma opgenomen.

Tellarini pompen blootgesteld aan voortdurende innovatie

Onze deskundige medewerkers werken graag met Tellarini pompen. Wij kunnen u de bronzen en roestvaste zijkanaalwaaierpompen van Tellarini pompen tegen zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden. De perfecte manier waarop deze pompen zelfaanzuigend zijn en probleemloos vloeistoffen met of zonder lucht/gas bellen verpompen is van de hoogste klasse.

Onze deskundige medewerkers zijn perfect instaat om u alle ‘inns en ‘outs ’van de Tellarini pompen te vertellen. Specifiek afgestemd op uw situatie, kunnen zij u uitleggen of de Tellarini pompen de voor u beste oplossing zijn. Naast deze pompen hebben wij vele andere grote pompenmerken opgenomen in ons programma.

Wilt u meer weten over Tellarini pompen of andere bekende pompmerken
Neemt u hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij delen graag onze kennis en helpen u een verantwoord stapje verder.