Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

STA-RITE pompen

STA-RITE pompen biedt breed assortiment pompen en accessoires

Sinds de oprichting in 1963 heeft STA-RITE uitstekende naamsbekendheid in meer dan 100 landen over de gehele wereld. Zij leveren hoofdzakelijk aan de residentiele waterput en sanitair markten. Wij van Jansen Pompentechniek BV hebben zeer bewust de STA-RITE pompen met trots opgenomen in ons leveringsprogramma.

Jansen pompen- en watertechniek in samenwerking met STA-RITE pompen

Wij als specialist op het gebied van pompen vinden het belangrijk dat wij garant kunnen staan voor de merken die wij voeren. Aan de hoge kwaliteitseisen die wij stellen wordt door STA-RITE pompen ruimschoots voldaan. Naast STA-RITE pompen hebben wij andere grote namen in ons pompenprogramma opgenomen.

Iedere pomp heeft zo zijn eigen specialiteit. Mocht u precies willen weten wat de STA-RITE pompen voor u kunnen betekenen, vraag u het dan onze deskundige medewerkers. Zij analyseren uw probleem en geven u een advies dat zowel de oplossing voor het probleem biedt als wel goed bij uw financiële plaatje past.

Wat kunnen STA-RITE pompen voor u betekenen?

Wilt u op bovenstaande vraag een antwoord, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij delen graag onze kennis over STA-RITE pompen of andere merk pompen om u probleemloos een stapje verder te helpen.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×