Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Sacemi pompen

De ervaring van Sacemi pompen help ook ú verder

Daar waar oplossingen niet te bedenken zijn, kunnen wij u verder helpen. Jansen Pompentechniek BV heeft vele jaren ervaring en werkt met hoogopgeleide deskundige vakmensen die iedere opdracht als een nieuwe uitdaging zien. Het creatief zoeken naar de passende pompoplossingen is mede door de samenwerking metSacemi pompen een geslaagde opdracht gebleken. Sacemi pompen biedt een pomp voor ieder probleem!

Sacemi voor benodigde ervaring en kwaliteitsproducten

Sacemi pompen heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in industriële pompen die succesvol ingezet kunnen worden in smeersystemen, was systemen en koelsystemen. De Sacemi pompen zorgen voor een efficiënt transport van water-olie emulsies, agressieve vloeistoffen en pure snijolies.

Naast Sacemi pompen heeft Jansen Pompentechniek BV een zeer uitgebreid leveringsprogramma van andere bekende merken. Ieder merk heeft zo zijn specialiteit. Hierdoor weten onze deskundige medewerkers uw probleem op de meest succesvolle manier oplossen, en Sacemi pompen vallen regelmatig onder de doorslag gevende keuze.

Wat kunnen Sacemi pompen voor u betekenen?
Wilt u op bovenstaande vraag een antwoord, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij delen graag onze kennis om u een stapje verder te helpen.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×