Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

PSH pompen

PSH pompen van Jansen Pompentechniek BV

Welkom bij Jansen Pompentechniek BV U kunt bij ons terecht vele soorten waterpompen, waaronder de PSH pompen waarnaar u op zoek bent. Van zelfaanzuigende pompen, ons brede assortiment zorgt ervoor dat u altijd kunt slagen.

Prima kwaliteiten van PSH Danfoss pompen

PSH pompen zijn elektrische pompen van de hoogte kwaliteit. Bombas PSH pompen worden al gefabriceerd sinds 1910. De ontwikkeling heeft al die jaren niet stil gestaan en op dit moment zijn deze pompen toonaangevend in de branche.

Jansen Pompentechniek BV kan trots zijn dat zij leverancier is van o.a. deze PSH pompen. Wij beschikken over een breed scala aan deze pompen die voor vele doeleinden succesvol kunnen worden ingezet. Meer dan 20 types PSH pompen zijn opgenomen in ons programma. Vraag onze deskundige medewerkers om advies en zij zullen u graag helpen bij het maken van de juiste keuze.

Meer weten over PSH pompen of heeft u andere vragen?

Wij delen graag onze kennis. Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u alles vertellen overPSH pompen of informatie geven over andere pompenmerken die zijn u kunnen leveren. Wij zijn van alle markten en merken thuis!

 

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×