Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Lutz pompen

Lutz pompen bedrijfszekere pompen van de beste kwaliteit

Sinds in 1954 de heer Karl Lutz met de productie van pompen is begonnen heeft het merk zich ontwikkeld tot de leverancier van de meest complete systemen op het gebied van het verpompen en afvullen van vloeistoffen. Jansen Pompentechniek BV kan met trots zeggen te zijn aangesloten bij het bedrijfsnetwerk van de firma Lutz.

Lutz pompen biedt een enorm breed productenprogramma

Wij hebben Lutz pompen opgenomen in ons leveringsprogramma om op die manier te kunnen voldoen aan de grote verscheidenheid van wensen van onze klanten. Met onze Lutz pompen kunnen ook u een praktijkgerichte oplossing bieden. In ons assortiment vindt u o.a. de volgende Lutz pompen:

Allemaal Lutz pompen die in staat zijn met corrosieve, agressieve en of brandbare stoffen om te gaan. Deze pompen zijn onderhoudsarm, betrouwbaar en absoluut bedrijfszeker.

Wij kunnen u vrijblijvend informeren over Lutz pompen. Wij kunnen deze pompen leveren, voor u installeren en in de toekomst voor u onderhouden. Ook kunnen wij u adviseren over de aanschaf van andere merken pompen, complete pompsystemen en appendages.

Kortom: uw betrouwbare en deskundige partner op het gebied van watermanagement heet Jansen Pompentechniek BV! Wilt u kennis met ons maken, neemt u hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×